Riebalų kiekio piene tyrimas Rose Gottlieb metodu

Riebalų kiekio piene tyrimas Rose Gottlieb metodu

Tyrimas pagal patvirtintą tarptautinį standartą LST EN ISO 1211:2010 apibrėžtas pamatinis riebalų kiekio nustatymo metodas, tinkantis geros kokybės pienui. Metodas tinka žaliam karvių pienui, pusriebiam karvių pienui, nugriebtam karvių pienui, chemiškai konservuotam karvių pienui bei perdirbtam skystam pienui.

Tyrimams mėginius galite mums perduoti per UAB „Pieno-tyrimai“ vairuotojus ekspeditorius. Tyrimo trukmė 1 darbo diena.

Parametras ir matavimo  vnt. Norminio ar kito dokumento, nustatančio tyrimų metodą, žymuo (metodo pavadinimas) Išplėstinė neapibrėžtis* Kaina, Eur/vnt.
be PVM su PVM (21 proc.)
Riebalų kiekis, % LST EN ISO 1211:2010 32,10 38,84

 

Užpildykite formą ir mes su Jumis susisieksime

Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.

Susisiekite su mumis

Telefonas: +370 37 361181
Radvilų Dvaro g. 31 LT-48331, Kaunas

Pieno tyrimai puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniia slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.