Laktozės kiekio piene tyrimas fermentiniu metodu

Laktozės kiekio piene tyrimas fermentiniu metodu

Laktozės kiekio nustatymas piene diferenciniu pH-metru. Šioje standartinėje veiklos procedūroje pagal patvirtintą tarptautinį standartą LST ISO 26462:2012 apibrėžtas metodas, skirtas nustatyti laktozės kiekį piene fermentiniu metodu, naudojant diferencinį pH-metrą.

Užpildykite formą ir mes su Jumis susisieksime

Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.
Privaloma užpildyti.

Susisiekite su mumis

Telefonas: +370 37 361181
Radvilų Dvaro g. 31 LT-48331, Kaunas

Pieno tyrimai puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniia slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.