Archyvas

Pašarų tyrimai

VĮ „Pieno tyrimai“ savo klientams siūlo naujovę - net 68 pašaro rūšių tyrimus ir nustatyti net 21 parametrą: sausąsias medžiagas, aktyvųjį rūgštingumą, žalius baltymus, riebalus, ląstelienos ir neazotinių ekstraktinių (cukraus ir krakmolo) medžiagų kiekį, neutraliuose ir rūgštiniuose tirpaluose tirpią ląstelieną, žalius pelenus, nitratus, ligniną ir kt. plačiau...

Gerai subalansuotas galvijų racionas yra esminis tiek pieninio, tiek mėsinio ūkio sėkmės faktorius. Pašarai ir šėrimo planavimas tampa vis svarbesni, nes gerėja karvių bandų genetinė kokybė. Tačiau gera genetika bejėgė, jei ūkio pašarų bazė silpna. Tik gavus su pašaru būtinas medžiagas biologiniams poreikiams tenkinti, išryškėja galvijų potencialios produktyvumo savybės. Gaminamų stambiųjų pašarų kokybė Lietuvoje šalies mastu iki šiol nebuvo sistemingai moksliškai tiriama, o siekiant gerų ūkio rezultatų, reikalingas aukštos kokybės pašaras. Svarbu žinoti ūkyje turimų pašarų cheminę sudėtį ir nustatyti energinę ir maistinę vertę.


Populiarios nuorodos



UAB „Pieno tyrimai“
Juridinių asmenų registras
Įmonės kodas: 233816290
PVM kodas: LT338162917
Atsiskaitomosios sąskaitos:
AB SEB bankas LT687044060005371898
AB SEB bankas LT577044060007890119
AB „Swedbank“ LT317300010002410530
Luminor Bank AS LT734010042500030508
Adresas: Radvilų Dvaro g. 31,
LT-48331 Kaunas
Tel.: +370 37 361181
E-paštas:


 Pieno mėginiai priimami visą parą,
  septynias dienas per savaitę*
plačiau...












Informacija atnaujinta 2024 03 28
Kopijuoti, platinti be UAB „Pieno tyrimai“ sutikimo DRAUDŽIAMA